DUURZAAM en MAATWERK

Wij maken maatwerk dierverblijven voor al uw huisdieren. Naast onze standaardmodellen, te zien op onze website, maken we dierverblijven op maat, geheel naar uw wens. Samen met u tekenen we het hok, de ren, het verblijf uit, zodat het eindresultaat precies wordt zoals u het voor zich ziet. Daarnaast maken we ook tuinhuizen en veranda’s op maat.

Kippenhokkenkonijnenhokkenvolièreskattenverblijven – geitenhokken – hondenhokken – nachthokkenschuurtjestuinhuizen – los tuinhout – dakbedekking – gaas

De dierverblijven zijn van geïmpregneerd en gewolmaniseerd hout, wat maakt dat de verblijven zeer duurzaam en onderhoudsvrij zijn.

Al het hang- en sluitwerk en de schroeven zijn van RVS

De nachthokken hebben een bodem van 18 mm dik betonplex

Alle gezaagde kanten zijn geschilderd

Het dak is bedekt met A-klasse dakbedekking

Het gaas is leverbaar in verschillende dikten en kleuren (gegalvaniseerd groen of zwart)

Een fundering in de vorm van een hardhouten onderbalk mogelijk

Kortom geheel afgewerkt vakwerk, voor de beste kwaliteit en bovendien gemakkelijk in het onderhoud.

Gratis onderdelen

Afsluiting van het nachthok met een luikje, zitstokken voor de kippen en een trapje van het nachthok naar buiten.

!

VOORRAAD & BEZORGEN

Een groot aantal van onze standaardmodellen van onze website is op voorraad en direct af te halen in Lunteren. Ook kunnen de dierverblijven bij u worden bezorgd, kosten en levertijd op aanvraag.

!

OPENINGSTIJDEN

Wij zijn open van maandag tot en met zaterdag van 8.00 tot 16.30. Kom gerust langs om ideeën op te doen, uw maatwerk dierverblijf te bestellen of kijk op onze website voor meer modellen, maten en prijzen. Mocht u vragen hebben, bel gerust op onderstaand nummer. NIET OP ZONDAG

TOP